Kiállítás, rendezvény

Szakértő csapattal együttműködve egy kiállítás megtervezése és kivitelezése, sikerekkel és pozitív visszajelzésekkel zárul. A munka gördülékenyen megy, a felmerülő kérdésekre a válasz pedig karnyújtásnyira van.

Nagy vonalakban hogyan zajlik a munka?

Helyszíni felmérés, egyeztetés:

A legfontosabb és a legelső lépés a helyszíni felmérés és az egyeztetés az elképzelésekről, igényekről, célokról. Kreatív ötleteinkkel, sok éves tapasztalatainkkal segítjük partnereinket, hogy a megálmodott kiállítási stand, ötlet megvalósuljon.

Műszaki tervrajzok:

A tervezés első szakasza egy méretarányos, pontosan kiszerkesztett műszaki rajz, több nézetből, felülnézet, vetületi nézet, perspektivikus kép.

Látványtervezés:

A műszaki rajzok alapján tervezzük meg a kiállítás látványképét, amit 3D grafikai megoldással készítünk.  Ezáltal teljesen valósághű képet kap a megrendelő az elképzeléseiről. 

Kivitelezés, műszaki feltételek:

Már a látványtervezés során figyelembe vesszük az elektromos és szerkezeti sajátosságokat. Meghatározzuk az elektromos vezetékek helyét, csatlakozásokat, kiállásokat, valamint fontos szempont a szerkezet statikai stabilitása. 

Gyártás, építés, bontás:

Miután minden terv elfogadásra került, elindul az installációk és dekorációk gyártása és felépítése. A kiállítás befejezésekor az installációt, dekorációt szakszerűen bontjuk, csomagoljuk, szállítjuk, megvédve az esetleges sérülésektől.
 

Az erősségeink és amit garantálni tudunk:

  • A tervezéstől a gyártáson keresztül a kivitelezésig minden egy helyen, egy kézben folyik!
    Grafikus csapat, dekoratőrök, digitális - nagyformátomú nyomtatás, installáció gyártás, sajtó falak, világító reklámok, szublimált textil nyomtatás, varroda,
  • Mindenről tájékoztatjuk a megrendelőt, terveket küldünk, igényeit figyelembe vesszük,  folyamatosan együttműködünk vele.
  • Kollégáink több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. 
  • Nem garantáljuk a 130 %-ot, de azt igen, hogy teljes odaszánással azon leszünk, hogy a megrendelőink igényeit megvalósítsuk. 
  • Célunk nem az egyszeri megrendelések, hanem a hosszú távú partneri kapcsolatok kiépítése!