Kiállítás, rendezvény

Rendezvénycsomag
> nyakpánt > karszalag > toll
Már 50 db-tól egyedi céglogóval.
Üzleti partnereidnek, kollégáidnak, vagy vásárlóidnak, leendő vevőidnek.
RENDEZVÉNYEN, KIÁLLÍTÁSON, EGY-EGY AKCIÓ SORÁN, VAGY CSAK ÚGY.

 

Árajánlatot kérek!

 

Árajánlatot kérek!

 

A kiállítás mindig egy nagyobb, komolyabb projekt szokott lenni. A cégek pont ezért hatszor is meggondolják, hogy belevágjanak-e egy kiállítás, vagy rendezvény megvalósításába. Pedig az esetek nagy százalékában a befektetett energia megtérül és új lehetőségek, partneri kapcsolatok, újabb üzleti ajtók nyílnak meg.

Sok éves tapasztalatunkkal, szakértő kollégákkal abban tudunk segíteni, hogy a kiállítás sikeressége ne egy lutri legyen, hanem előre kiszámítható, tervezhető befektetés.

Nagy vonalakban hogyan zajlik a munka?

Helyszíni felmérés, egyeztetés:

A legfontosabb és a legelső lépés a helyszíni felmérés és egyeztetés az elképzelésekről, igényekről, célokról. Kreatív ötleteinkkel, sok éves tapasztalatunkkal segítjük partnereinket, hogy a megálmodott kiállítási stand, ötlet sikeresen megvalósuljon.

Műszaki tervrajzok:

A tervezés első szakasza egy méretarányos, pontosan kiszerkesztett műszaki rajz, több nézetből, felülnézet, vetületi nézet, perspektivikus kép.

Látványtervezés:

A műszaki rajzok alapján tervezzük meg a kiállítás látványképét, amit 3D grafikai megoldással készítünk.  Ezáltal teljesen valósághű képet kap a megrendelő az elképzeléseiről, akár 360 fokos körbeforgatható, bejárható látványtervet. 

Kivitelezés, műszaki feltételek:

Már a látványtervezés során figyelembe vesszük a műszaki és szerkezeti sajátosságokat. Meghatározzuk az elektromos vezetékek helyét, csatlakozásokat, kiállásokat, valamint fontos szempont a szerkezet statikai stabilitása.  

Gyártás, építés, bontás:

Miután minden terv elfogadásra került, elindul az installációk és dekorációk gyártása és a helyszíni kivitelezés. A kiállítás befejezésekor az installációt, dekorációt szakszerűen bontjuk, csomagoljuk, szállítjuk, megvédve az esetleges sérülésektől.

Az erősségeink és amit garantálni tudunk:

  • A tervezéstől a gyártáson keresztül a kivitelezésig minden egy helyen, egy kézben folyik!
  • Grafikus csapat, dekoratőrök, digitális - nagyformátomú nyomtatás, installáció gyártás, világító textilfalak TEXTILBOX, sajtó falak, szublimált textil nyomtatás, varroda,
  • Mindenről folyamatosan tájékoztatjuk a megrendelőt, látványterveket küldünk, igényeit figyelembe vesszük, csapatként dolgozunk
  • Kollégáink több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. 
  • Nem garantáljuk a 130%-ot, de azt igen, hogy teljes odaszánással azon leszünk, hogy a megrendelőink igényeit megvalósítsuk. 
  • Célunk nem az egyszeri megrendelések, hanem a hosszú távú partneri kapcsolatok kiépítése!
 
A Merck standok munkálatai során kivitelező alvállalkozóként vettünk részt.